Натриев хлорид технически

Физикохимични изпитвания

# Вид на изпитване / характеристика Методи за изпитване
Влага БДС 8840 т. 2.4
Калиев йодид БДС 8840 т. 2.18
Натриев хлорид БДС 8840  т.2.11
Неразтворими примеси във вода  сол БДС 8840  т. 2.5
Сулфати БДС 8840 т. 2.9

Стартерни култури

Консерви месни, растителни и месо -растителни

Хляб, хлебни изделия и варива

Билки и подправки- пресни и сушени

Риба и рибни продукти

Хигиена на контактни повърхности/ смивки

Готови за консумация ястия, майонези, салатни сосове и др.

Варива (зърнено-бобови култури) и продукти от преработката им

Пиво

Води от плувни басейни