Натриев хлорид технически

Физикохимични изпитвания

# Вид на изпитване / характеристика Методи за изпитване
Влага БДС 8840 т. 2.4
Калиев йодид БДС 8840 т. 2.18
Натриев хлорид БДС 8840  т.2.11
Неразтворими примеси във вода  сол БДС 8840  т. 2.5
Сулфати БДС 8840 т. 2.9

Вино

Животински мазнини

Маслодайни култури, продукти от преработката им и растителни масла и мазнини

Хранителни добавки

Чай, кафе и какао

Пчелен мед и пчелни продукти

Готови за консумация ястия, майонези, салатни сосове и др.

Безалкохолни напитки, боза и бутилирани минерални води (натурални, изворни и трапезни)

Билки и подправки- пресни и сушени

Хляб, хлебни изделия и варива