Хранителни добавки

Инструментални методи

# Вид на изпитване / характеристика Методи за изпитване
Аминокиселини ВВЛМ-LC- 22
Оцветители ВВЛМ-LC- 18
Водоразтворими витамини
Витамин В1,Витамин В2,
Витамин В3, Витамин В5
Витамин В6, Витамин В7
Витамин В9, Витамин В12
Витамин С
ВВЛМ-LC-16
Мастноразтворими витамини
Витамин А (бета каротен, ретинол) , Витамин Е
Витамин D2, Витамин D3
ВВЛМ-LC-17
Теобромин ВВЛМ-LC- 23

Материали от животни, кръвен серум, мляко, вътрешни органи и фекални проби

Чай, кафе и какао

Захар, захарни, сладкарски и шоколадови изделия

Инстантни продукти

Готови за консумация ястия, майонези, салатни сосове и др.

Води от плувни басейни

Месо и месни продукти

Билки и подправки- пресни и сушени

Риба и рибни продукти

Хранителни добавки