Хранителни добавки

Инструментални методи

# Вид на изпитване / характеристика Методи за изпитване
Аминокиселини ВВЛМ-LC- 22
Оцветители ВВЛМ-LC- 18
Водоразтворими витамини
Витамин В1,Витамин В2,
Витамин В3, Витамин В5
Витамин В6, Витамин В7
Витамин В9, Витамин В12
Витамин С
ВВЛМ-LC-16
Мастноразтворими витамини
Витамин А (бета каротен, ретинол) , Витамин Е
Витамин D2, Витамин D3
ВВЛМ-LC-17
Теобромин ВВЛМ-LC- 23

Зърнено-житни култури и продукти от преработката им

Билки и подправки- пресни и сушени

Материали от животни, кръвен серум, мляко, вътрешни органи и фекални проби

Безалкохолни напитки, боза и бутилирани минерални води (натурални, изворни и трапезни)

Мляко и млечни продукти

Консерви месни, растителни и месо -растителни

Стартерни култури

Пиво

Захар, захарни, сладкарски и шоколадови изделия

Хляб, хлебни изделия и варива