Хранителни добавки

Инструментални методи

# Вид на изпитване / характеристика Методи за изпитване
Аминокиселини ВВЛМ-LC- 22
Оцветители ВВЛМ-LC- 18
Водоразтворими витамини
Витамин В1,Витамин В2,
Витамин В3, Витамин В5
Витамин В6, Витамин В7
Витамин В9, Витамин В12
Витамин С
ВВЛМ-LC-16
Мастноразтворими витамини
Витамин А (бета каротен, ретинол) , Витамин Е
Витамин D2, Витамин D3
ВВЛМ-LC-17
Теобромин ВВЛМ-LC- 23

Ядки и продукти от преработката им

Месо и месни продукти

Чай, кафе и какао

Захар, захарни, сладкарски и шоколадови изделия

Варива (зърнено-бобови култури) и продукти от преработката им

Води от плувни басейни

Билки и подправки- пресни и сушени

Маслодайни култури, продукти от преработката им и растителни масла и мазнини

Фуражи и фуражни компоненти

Плодове и зеленчуци – пресни, замразени или сушени и продукти от преработката им (8)